In English
Brukernavn
Passord
GolfBox  
Logo

Nyhetsbrev 25 februar 19

Årsmøtet 

 

Salten Golfklubb minner om årsmøtet som avholdes 12 mars l AS3 i Sjøgata 40. Årsmøtet starter kl 1800.


Siste frist for innmelding av saker er tirsdag 26 februar!

 

 

VM Spleis

 

Vi minner om VM-spleisen som Sparebank NN står bak. Se vedlagte link, håper at flere medlemmer vil bidra, slik at vi kommer over kr 2000, og er kvalifisert for konkurransen.

 

VM spleis

 

 

Vi minner også om vår klubbtur til Gran Canaria - fremdeles ledige plasser

 

BANDAMA GOLF HOTEL - Gran Canaria


Det er kommet ønske om å arrangere en klubbtur til Gran Canaria i april 2019. Vi har vært i kontakt med Leif på Bandama golf som har gitt oss et svært godt tilbud på en uke på Bandama Golfhotel med frokost og fri golf - 500 euro (ca kr 5000) Klikk på overskriften for å komme til hjemmesiden for å se bilder

Dersom en bestemmer seg og betaler før 15 november får vi 15% rabatt på oppholdet, 425 euro!

Aktuelle datoer i april er avreise med Norwegian 5 april - retur 12 april. Direkte T/R Bodø til en pris med bagasje på ca kr 4500.

Flere av våre medlemmer har spilt Bandama, og alle sier det er en fantastisk bane. Sigve&Hild har bodd på Villa Bandama golf , som er et lite 5 roms hotell 5 minutter kjøring fra banen. Kan også anbefales.

Dersom dette kan være av interesse ber vi om påmelding innen 12 november, ingen bindende påmelding før det blir bekreftet at det blir tur.

Send en en email til post@bodogolfpark.no dersom dette kan være av interesse


 Bilde    Bilde

 

 

 

Informasjon om personvern - trykk på en av linkene for å bekrefte

Personvernreglene (GDPR) tredde i kraft i juli i år. Hensikten med den nye loven er å beskytte enkeltpersoner og regulere hvordan virksomheter kan benytte opplysningene som samles inn.
Vi tar loven på alvor, og det er viktig for oss at du er trygg på hvordan vi samler og behandler personopplysninger. I " Vår personvernerklæring" har vi beskrevet hvordan vi praktiserer regelverket.
I tråd med regelverket ber vi om tillatelse til fortsatt å sende deg epost om våre aktiviteter, nyheter m.m. Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev.

Jeg ønsker å motta nyhetsbrev pr. epost fra Bodø Golfpark.

 

Jeg ønsker ikke å motta epost fra Bodø Golfpark

 
Bilde