In English
Brukernavn
Passord
GolfBox  
Logo

Nyhetsbrev 13 februar

 

  • Årsmøte og medlemsmøte i Salten Golfklubb

27 feb 2017, kl 1800 i lokalene til AS3 i Sjøgata 40. Fristen for å melde inn saker til behandling er i dag tirsdag 13 februar.


  • Klubbtur til Gdansk

Minner om klubbturen som planlegges til Sierra Golf klubb utenfor Gdansk i Polen. Jerzy Jaworski (Jorek) blir med som PRO og reiseleder. Minimum 10 deltakere. Foreløpig har vi 7 påmeldte.
 

Avreise 23 mai 2017, med retur 30 mai. Opphold i leiligheter på banen inkludert frokost, 2 soverom pr leilighet med felles oppholdsrom. Prisen er basert på enkeltrom. Inkludert i prisen er 4 runder på Sierra golfklubb inkl transport 
 

Pris max kr 7800 per person uten flyreise inkudert. Ca kr 7000 pr person i dobbeltrom. Den enkelte bestiller selv flybillett. Ta kontakt på post@bodogolfpark.no eller kom innom i Sjøgata 24 på Golfsenteret for en prat. 

 


  • Dugnad driftsbygning

Acrylicon og Sindre er nå i gang med å legge gulv i garderobedelen i nybygget. Mandag 19 februar starter vi med å kle dette rommet innvendig, og oppfordrer alle som ar anlednig til å gjøre en liten innsats på dagtid om å møte opp.

 


Image  • Grasrotandelen

Vi minner alle våre medlemmer om å tegne seg som Grasrot giver hos Norsk Tipping. Siden 2009 har tusenvis av frivillige lag og foreninger fått millioner av kroner direkte fra Norsk Tippings kunder gjennom Grasrotandelen. Ordningen går ut på at hver enkelt Norsk Tipping-kunde selv kan bestemme hvilken forening eller klubb som skal motta et beløp av det de selv spiller for, helt uten kostnader for den enkelte. 

 
Image