In English
Brukernavn
Passord
GolfBox  
Logo

Nyhetsbrev 15 desember - økonomisk dugnad

 

 Økonomisk dudnad

Klubben har i mange år arbeidet for å få ferdigstilt området rundt hull 12, 13 og 14. Området har over år vært skjemmende for et ellers praktfullt anlegg. Planene er å bygge to nye hull, forskjønne området og få en totalt sett bedre golfbane.

Vi er nå i den heldige situasjonen at Veipakke Salten tilbyr oss de massene vi trenger gratis, men vi må dekke transporten selv. Vi har fått et meget gunstig tilbud på transport, og styret mener derfor at dette er et tilbud vi ikke kunne takke nei til. I tillegg til transport vil det påløpe utgifter til dosering, solding av massene, drenering, vannanlegg, såing mv.

For å få dette til er vi avhengig av at medlemmene deltar på en økonomisk dugnad!
Det er et brev med en giro på vei ut til alle medlemmer via Cash Managment Security (CMS) hvor styret i Salen Golfklubb oppfordrer alle til å være med på denne økonomiske dugnaden slik at vi får ferdigstilt området.


 
Bodø Golfsenter

Minner om at simulatorene i Bodø Golfsenter er i full drift, med ulike turneringer fremover. Se deres hjemmeside: bodogolfsenter.no

Daglig leder i Salten Golfklubb har kontor i lokalene, vi selger hansker, og har i tillegg 50% salg på litt restkøller, caps og noe klær.

Ta turen innom!


Salten Golfklubb ønsker alle medlemmer god jul og godt nyttår!